Webdesign

Heb jij behoefte aan een website of is jouw bestaande website aan een upgrade toe? Bij SWIRL ben je aan het juiste adres. Op deze pagina word uitgelegd welke stappen ik neem om tot een perfect resultaat te komen.

De keuzemogelijkheden voor een webdesigner zijn bijna oneindig. Waarom zou jij voor SWIRL moeten kiezen? Laat mijn portfolio je overtuigen of lees hieronder hoe ik zorg dat ook jij de perfecte website krijgt.

SWIRL Marketing Webdesign overview

De SWIRL-waarden

De SWIRL-waarden

De SWIRL-manier

Om er zeker van te zijn dat de geleverde website altijd aan de verwachting voldoet, doorloop ik een aantal stappen die het mogelijk maken om al jouw idee├źn en feedback om te zetten in een design.

Het probleem vaststellen

Achter elke succesvolle website schuilt een specifieke reden voor zijn bestaan. Of het nu gaat om het stimuleren van verkoop, het najagen van een passie, of het delen van waardevolle informatie, elke website heeft een duidelijk doel voor ogen. Voordat ik aan het ontwerp begin, duik ik in de vraag: “Welk probleem moet deze website oplossen?” Wil je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten, je expertise delen met de wereld of wellicht een bloeiende online winkel opzetten? Elk doel vereist een unieke aanpak, en ik ben hier om dat te realiseren.

Mijn ontwerpproces begint met een gesprek met jou. Ik wil weten wat jou drijft, welke visie je hebt voor jouw website, en wat je uiteindelijk wilt bereiken. Of het nu gaat om een strakke zakelijke uitstraling, een warme en persoonlijke touch, of een hypermoderne e-commerce omgeving, jouw visie vormt het uitgangspunt.

Het design

Nu we helder hebben wat jouw website moet bereiken, is het tijd om creatief te worden. Het ontwerpen van het eerste concept is een leuke fase van het proces. Hier werken we samen om de unieke uitstraling van jouw bedrijf te vertalen naar een visueel aantrekkelijk design. Samen zullen we de juiste kleuren selecteren die passen bij jouw bedrijf, branche en doelgroep. Of je nu kiest voor een gedurfd en levendig palet of een rustige en professionele uitstraling, ik zorg dat de gekozen kleuren perfect aansluiten bij jouw visie.

Deze fase is een kans om te experimenteren, te perfectioneren en te innoveren. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat bent. Samen zullen we elk aspect van het ontwerp doornemen en verfijnen, totdat het design perfect aansluit bij jouw visie en doelstellingen.

Van design naar online

Nu we samen bij jouw droom-website zijn uitgekomen, is het moment aangebroken om hem officieel te lanceren. Dit betekent dat jouw online aanwezigheid realiteit wordt, toegankelijk voor mensen overal ter wereld. In deze stap kun jij lekker achterover leunen terwijl ik het design tot leven laat komen.

Ben je al zenuwachtig voor de eerste bezoeker?

Misschien wil je nu al nadenken over welke onderwerpen je gaat posten, of welk product je als eerst online wilt zetten.

SWIRL Marketing van design naar online

De overdracht

Je bent nu officieel eigenaar van een spiksplinternieuwe website! Gefeliciteerd! En nu…? Het is normaal om je een beetje overweldigd te voelen door de nieuwe mogelijkheden en functies die tot je beschikking staan. Maar maak je geen zorgen, Ik ben hier om je te begeleiden.

Om te beginnen, ga ik je door het proces leiden van het plaatsen van je eerste bericht op je website. Dit kan een blogbericht zijn, een nieuwsupdate of een andere vorm van content die je wilt delen met je bezoekers.

Ik zal je ook laten zien hoe je pagina’s kunt bewerken, nieuwe pagina’s kunt toevoegen en menu’s kunt aanpassen, zodat je de structuur van je website kunt vormgeven zoals jij dat wilt.